Ποιοι Είμαστε

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου και κατασκευών σιδήρου, όπως πόρτες, γκαραζόπορτες, κάγκελα, καγκελόπορτες, στέγαστρα, πέργολες και άλλα συναφή, από το 1968, έχοντας την εμπειρία όλων αυτών των ετών, με μεγάλη επιτυχία.

Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξιδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιό της εγγυάται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητά της καθώς επίσης και για την ποιότητα και ανθεκτικότητα των προϊόντων της και για την αποτελεσματικότητα των εργασιών της.

Η επιχείρηση Αντώνιος Φ. Τσουραμάνης, ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγει τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης και μέσω του διαδυκτίου και προσδοκεί να δώσει μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής της ταυτότητας και των προϊόντων και έργων της.

 

Με εκτίμηση,

Αντώνιος Φ. Τσουραμάνης